Uppdatering Av Drivrutiner Grafikkort

Därför, tillsammans med antivirusprogram, är det nödvändigt att använda systemsäkerhetskopieringslösningar. För att göra rätt val, kom ihåg din dators kapacitet. Innan du installerar ett antivirus bör du noggrant undersöka utvecklarens systemkrav och relatera till datorns funktioner, som processor, RAM och den versionen av Windows du använder. Antivirus är en viktig del av programvaran på din dator som skyddar den från skadliga program och förhindrar förlust av konfidentiell information. För närvarande finns det ett stort problem med cyberattacker. Hackers kan använda din dator inte bara för att samla in data de behöver och pressa dig på pengar, men också som ett verktyg för att attackera olika servrar. Uppdatera antivirusbaserna regelbundet.Alla moderna program uppdaterar dem automatiskt, men om du inte har en permanent internetanslutning, glöm inte att kontrollera uppdateringarna manuellt.

gör Windows-uppdateringar uppdatera drivrutiner

För att tjäna pengar visar vi annonser, så kallade banners. Vi har ett annonssystem som håller reda på om ni har sett annonsen eller inte, hur många gånger och om ni har klickat på den. Vi sparar ingen personlig information om dig i annonssystemet. För att veta hur många som besöker oss och hur ni rör er på Feber använder vi verktyget Google Analytics. Vi skickar ingen personlig information om er till verktyget och varken kan eller vill spåra hur en specifik individ rör sig på Feber. Det betyder att de används för att veta från vilken del av världen ni surfar etcetera, men de sparas på ett anonymiserat sätt. Nu ska Nvidia i alla fall åtgärda detta och hävdar att de nya ForceWare-drivrutinerna WHQL-certifieras av Microsoft i skrivande stund, och släpps någon gång under denna vecka.

Nyhetsbrev

Läderkuddarna är mjuka men blir varma, så jag skulle rekommendera att du använder de andra medföljande kuddarna. De andra kuddarna är dessutom 6mm tjockare, så jag fick bättre försegling med dem. Komforten är egentligen det största problemet jag har med dessa lurarna, men de hade passat perfekt för dig som tycker att andra lurar är för små. Mina andra lurar, ett par Steelseries Arctis 7, låter riktigt platta i jämförelse. ROG Delta har en otroligt klar ljudbild och ger riktigt kraftfulla effekter i spel. Jag var dock tvungen att sitta och pilla i deras Armoury II mjukvara för att få dem att låta så som jag ville.

  • Prestanda och hälsa för enhet – Det här avsnittet visar information om status för Windows-uppdateringar, drivrutiner, batterilivslängd och lagringskapacitet.
  • Stäng av ditt AntiVirus/Brandvägg (det kan du även göra när du installerar drivrutinerna för Grafiken sen!), och kör det.
  • Komforten är egentligen det största problemet jag har med ladda ner drivrutiner dessa lurarna, men de hade passat perfekt för dig som tycker att andra lurar är för små.
  • För närvarande finns det ett stort problem med cyberattacker.

3) Använd den medföljande CD-skivan för datorn som du fick från ny. Innan har jag installerat de drivrutinerna som ingår i skivan som man fick med. DÅ när du startat om, så kommer Windows att vilja installera nåt, men säg då NEJ till den installationen, för du har ju ändå grundläggande video. Nvidias drivare brukar vara det enklaste som finns att installera. Det hjälper ju alltid om du talar om lite fakta om ditt problem, dvs i det här fallet vilket Operativsystem du kör och vilket Grafikkort (Namn OCH Modell!) du har.

När du väljer “Nästa” så installeras den drivrutin du valt. Om drivrutinen inte är signerad kommer du att varnas om detta och på men det är oftast inget stort problem. Hur du uppdaterar eller installerar en drivrutin manuellt går vi igenom i detalj i den här guiden. Det är inte alltid enkelt att göra det och vi visar dig fallgroparna och hur du tar dig runt dessa. Guiden är skriven med Windows Vista som utgångspunkt men principen och de flesta stegen är detsamma även för Windows XP. Vi förstår att man kan ogilla annonser men det är en viktig inkomstkälla för att driva denna sajt och täcka de kostnader vi har.

Anvisningar För Installation Och Borttagning Av Skrivardrivrutinerna Windows Postscript Och Pcl Utgåva 8

SmartScreen-filtret, brandväggen och användarkontokontroll . Virus Guard-modulen – ditt datorskydd mot worms, virus, trojaner och spionprogram i realtid. Möjlighet att skapa en återställningsenhet för att skanna hårddisken för misstänkt aktivitet om systemet inte startar. Rengöringsfunktionen för webbläsare kommer att skydda dig från irriterande sökmotorer och obekväma kontrollpaneler som ändrar standardwebbläsarinställningarna. Dessutom behöver du inte oroa dig för webbläsaren – Avast Antivirus rengör den regelbundet och effektivt. Skyddar e-post mot mottagande och skickande av skadlig kod i bilagor.

Leave A Reply